FORMAREA VIITORULUI BAZINULUI RÂULUI PRUT! 5 MAY 2015 Chișinău

ȘEDINȚA DE CONSULTĂRI PUBLICE PE MARGINEA PROIECTULUI PLANULUI DE GESTIUNONARE A
BAZINULUI RÎULUI PRUT PE 5 MAY 2015.

Ședința publică pe marginea Proiectului Planului de Gestiune a Bazinelor Riverane (RBMP)   va avea loc la Chișinău, Republica Moldova, pe 5 mai, 2015.
Ședința va oferi oportunitatea să aflați mai multe despre proiectul RBMP pentru Bazinul Râului Prut, inclusiv Programul de Măsuri planificat, să participați la discuții și să înaintați propuneri și să faceți comentarii pentru proiectul planului. Toate părțile implicate și toți membrii publicului sunt invitați și încurajați să prezinte părerile și propunerile lor.

Locația pentru ședința de consultări este:
Hotelul „Doina”, Institutul Muncii, str. Zimbru,10, Chișinău
Sala„Polivalentă ”

Agenda propusă și proiectul RBMP vor fi accesibile pe situl web la sfârșit de aprilie și distribuite participanților interesați. O adresă e-mail dedicată pentru colectarea comentariilor va fi anunțată în curând.

Invităm toți membrii publicului și toate părțile interesate să ni se alăture și să participe la ședința de consultări. Din cauza limitelor de spațiu în sala de ședințe, cei care doresc să participe sunt rugați frumos să-l contacteze pe Dl. Victor Bujac pe victor.bujac@blacksea-riverbasins.net la fel trimiteți și o copie pe adresa ursache@mediu.gov.md
tel.+(373)22 20 45 13; mob.0697 155 77 și să indice dorința lor de a participa.
Așteptăm participarea Dvs. activă!

Agenda Agenda
Draft River Basin Management Plan Draft River Basin Management Plan
Annexes to the RBMP Annexes to the RBMP
05.05.2015
  • Moldova
  • Project Management Activities
  • бассейн реки Прут