Sunteti implicați! Crearea viitorului bazinul Prut!

Bazinul Prut Râului - Consultarea publică pe marginea proiectului Planului de management al bazinului hidrografic, a avut loc la or.Chisinau, Republica Moldova, la 05 mai 2015. Dorim să mulțumim tuturor celor care au participat la întâlnirea și a contribuit cu opiniile lor.
Evenimentul urmărește să prezinte proiectul de Plan de Management pe bazinul râului si Programul planificat de măsuri pentru bazinul Prut și de a discuta și de a primi feedback-ul, comentarii și propuneri cu privire la proiectul de PGBH.
Prezentările făcute în timpul întâlnirii, împreună cu procesul-verbal și documentele de însoțire vor fi accesibile în curând pe pagina noastră de Descărcări.
Atelierul de lucru a fost primul pas în procesul de consultare și suntem interesați în a primi în continuare comentariile Dvs. Toate părțile interesate și membri ai publicului sunt invitate să își prezinte observațiile cu privire la proiectul PGBH până 05 noiembrie 2015. Răspunsuri anticipate ar fi apreciate, pentru a permite mai mult timp pentru a clarifica și rezolva problemele care pot apărea.
Vă rugăm să trimiteți comentariile dumneavoastră și opinii la adresa de e-mail: plan.dpmn@gmail.com
Puteți accesa documentele care formează consultare privind planul de gestionare a districtului hidrografic proiect pe link-urile: http://blacksea-riverbasins.net/en/pilot-basins/prut-basin precum și la http://apelemoldovei.gov .md / libview.php? l = ro & idc = 130 & id = 682.

În  timpul pregătirii PGBH final după 05 noiembrie 2015 toate comentariile colectate în timpul ședinței de consultare sau în format electronic,  vor fi luate în considerare.
Contăm pe opinia dumneavoastră să facem planuri pentru viitor împreună!

Măsuri suplimentare: Rezultatele lucrului în grup Măsuri suplimentare: Rezultatele lucrului în grup
12.05.2015
  • бассейн реки Прут